Coca Cola reklamında ‘paylaşım’ vurgusu

Medyaloji.net » pr » Coca Cola reklamında ‘paylaşım’ vurgusu
Coca Cola reklamında ‘paylaşım’ vurgusu

Dünyaca ünlü içecek markası Coca Cola’nın yeni reklam filmi izleyiciyle buluşmaya başladı. Markanın daha önceki reklam filmlerinde de yer alan kutup ayılarının yanına sevimli penguenlerin de eklendiği yeni reklam filmini izlemek için…

2009 yılında Türk tüketiciye duygusal yönü ağır basan reklam filmleriyle seslenen Coca Cola, ‘mutluluğa kapak aç’ sloganıyla başlattığı kampanyasına yeni bir reklam filmi daha ekledi. Markanın 2006 yılından beri reklam filmlerinde yer verdiği kutup ayılarının başrolde oynadığı yeni reklamda, kutup ayılarına sevimli penguenler de eşlik ediyor.
 
Markanın temel değerlerinden ‘paylaşma’ ve ‘iyimserliğin’ öne çıkartıldığı reklam filmi, içinde bulunduğumuz mevsim koşulları ile de paralellik kuruyor. Ailelerin evde daha fazla birlikte vakit geçirdiği kış aylarında yayınlanmaya başlayan reklam filmi, kutuptaki sıcak paylaşım temsili ile tüketiciye ulaşmaya çalışıyor.
 
Genç bir kutup ayısı ile genç penguen arasındaki paylaşımı anlatan reklam filmi ‘kışın keyfi paylaştıkça çıkar’ mesajı ile ekrana geliyor.
 
4 Şubat’tan beri yayınlanan reklam filminin süresi ise 33 saniye.
 
YORUMLAR