Zyxel Ağ Ürünlerine güvenlik ödülü

Medyaloji.net » iş dünyası » Zyxel Ağ Ürünlerine güvenlik ödülü
Zyxel Ağ Ürünlerine güvenlik ödülü

Ağ teknolojileri alanında uçtan uca bulut tabanlı ağ çözümleri sunan Zyxel, başarısını “EIST-20 Yıllık Veri Güvenliği Test Mükemmeliyeti Ödülü” ile taçlandırdı.

Sunduğu ürün ve servislerle bireylerin ve kurumların hayatını kolaylaştıran Zyxel, çözümlerinde kullandığı güvenlik standartlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.  ICSA Labs tarafından EIST ödülüne layık görülen Zyxel,  dünya genelinde bu sertifikaya sahip 5 firmadan biri olarak elit kategorisine terfi etmiş oldu. Zyxel’in UTM, ATP ve VPN güvenlik duvarlarını kapsayan güvenlik çözümleri ailesi, bu testlerden başarı ile geçerek tam not aldı.

Zyxel Ürünleri İçin Arge’nin Önemi

Zyxel olarak ağ güvenliğine yıllardır yatırım yaptıklarını vurgulayan Zyxel Türkiye Kanal Satış Müdürü Ömer Faruk Erünsal “ArGe ekibimizin emeklerinin ICSA Laboratuvarları tarafından mükemmellik ödülü ile taçlandırılması bizler için büyük bir mutluluk ”dedi.

Zyxel’in ödül alan ATP serisi güvenlik duvarı ürün ailesi, siber güvenlik alanında ekstra koruma avantajı sunan  “Bulut Sorgu- Bulut Zekası ” özelliği ile öne çıkıyor. Sınırlı BT personeli ile çalışan işletmeleri adresleyen ürün ailesi özellikle malware(kötü amaçlı yazılım) ve zero day(sıfır gün) ataklarına karşı kalkan vazifesi görüyor. Bulut tabanlı tehdit zekası tespit yaklaşımı ile kötü amaçlı yazılımlara karşı anında önlem alabilen ATP serisi güvenlik duvarları,   sandboxing özelliği sayesinde dışarıdan ağa saldırı olduğunda zararlı virüslere karşı uçtan uca en efektif koruma sağlıyor.

Bulut sorgulama, makine öğrenme tabanlı bulut zekası, anlık raporlama ve analitik değerlendirme, çok katmanlı koruma, bilinmeyen tehditlere karşı ekstra savunma gibi artıları bulunan bu güvenlik duvarı, “all-in-one” (hepsi bir arada) ağ geçidi çözümü olması nedeniyle de kurumlara maliyet avantajı sunuyor.”

YORUMLAR