Youtube o uygulamayı hayata geçirdi!

Medyaloji.net » youtube » Youtube o uygulamayı hayata geçirdi!
Youtube o uygulamayı hayata geçirdi!

Video paylaşım sitesi Youtube, ücretli müzik servisini duyurdu. Youtube Music Key'i 7.99 dolarak indirebilirsiniz.

Google'ın sahibi olduğu video paylaşım sitesi Youtube, bir süredir sunacağı iddia edilen ücretli müzik servisini resmen duyurdu. YouTube Music Key adı verilen yeni servis ilk etapta ayda 7.99 dolar ücretle kullanılabilecek. Belli bir süre sonra bu fiyat 9.99 dolar olacak.

Yine Google'ın bir diğer servisi Play Music'in altyapısının ve müziklerinin kullanılacağı YouTube Music Key, ilk olarak sınırlı sayıda kişi tarafından Beta olarak denenecek. Yeni servis benzerlerinde olduğu gibi kullanıcıya önerilerde bulunabilecek. Seçilen parçaları offline iken yani internete bağlanmazken de dinleme imkanı sunacak olan yeni servis ugyualma üzerinden kullanılabilecek.
 

TÜRKİYE'DE ŞİMDİLİK KULLANILAMAZ

Google Play Music servisi telif hakları ve benzeri konulardaki belirsizliklerden dolayı Türkiye'de kullanılamadığı için YouTube'un yeni servisi de benzer şekilde şimdilik kullanılamayacak.

REKABET ÇOK YOĞUN

Stream yani gerçek zamanlı müzik dinleme servisleri son yılların en popüler hizmetleri arasında yer alıyor. Dünya çapında hizmet veren Deezer, Spotify ve yerli servis TTNET Music gibi servisler Türkiye'de de kullanılıyor.

YORUMLAR