Yıldız ve Kemal basılıyor

Medyaloji.net » diziler » Yıldız ve Kemal basılıyor
Yıldız ve Kemal basılıyor

Yasak Elma dizisinin 36.bölüm fragmanında şok bir ayrıntı dikkatleri çekti. İşte detaylar..

 Pazartesi akşamları Fox ekranında yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı, Yasak Elma dizisinin 36.bölüm fragmanında şok bir ayrıntı dikkatleri çekti. İşte detaylar..

YILDIZ VE KEMAL OTELDE BULUŞUYOR!

Diziye girdiği günden bu yana Yıldız’a olan ilgisini saklamayan Kemal sonunda istediği yanıtı alıyor. Yıldız’la otel odasında buluşuyorlar. Üstelik dudak dudağa ekrana yansıyorlar. Dizi bu görüntüleriyle bir kez daha Aşk-ı Memnu’yu hatırlatmaktan geri kalmıyor. Son sahnede ise, Halit ve Zehra’nın otel odasında geldiği görülüyor. Yüzü görünmeyen ama arkadan Yıldız’a benzeyen bir kız kapıyı açıyor. Kemal “Yıldız yapma” diyor ama işe yaramıyor. Kız kapıyı açtığında, Halit ve Zehra, yarı çıplak vaziyetteki Kemal’e şaşkınca bakıyor.

YILDIZ OYUN MU OYNUYOR?

Sosyal medyada, Yıldız’ın Kemal’e oyun oynadığı türde yorumlar öne çıkıyor. Kapıyı açan kızın gözükmediği düşünüldüğünde de, bu ihtimalin doğru olma şansı yüksek oluyor. Yıldız’ın Kemal’i kandırıp, sonrasında kendisine benzer başka bir kızı otele gönderdiği düşünülüyor. Böylelikle, Kemal’den hem intikam alacak, hem de Zehra ile ayrılmasını sağlayacak. Pazartesi yayınlanacak, 36.bölümde göreceğiz. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

35.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeynep, Alihan’a kızıp, Dündar’ın evlenme teklifini kabul etti. Alihan çok sinirlendi ve soluğu Dündar’ın karşısında aldı. Fakat, Dündar gayet kendinden emin bir şekilde ona meydan okudu. Alihan, Zeynep’e de kendisine hırsından başkasıyla evlenmeye kalkmanın sağlıklı bir davranış olmadığı savundu.

Kemal, Yıldız’ın peşini bırakmadı ve aynı spor salonuna üye oldu. Ancak, Yıldız salondan ayrıldı. Geçen bölümde ikisini bir arada yakalan Lal’i de annesinin yanına göndermeye çalıştı. Hesap etmediği bir şey vardı. Lal gider gitmez annesine gördüklerini anlattı.

En şok edici gelişme de, Yıldız ve Zeynep’in annelerinin ortaya çıkması ve öz kardeş olmadıklarının sinyallerinin verilmesi oldu.

YORUMLAR