Yenibirlider Derneği’nin Genel Müdürü Jülide Erdoğan oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » Yenibirlider Derneği’nin Genel Müdürü Jülide Erdoğan oldu
Yenibirlider Derneği’nin Genel Müdürü Jülide Erdoğan oldu

Türkiye’nin yeni nesil liderleri desteklemeyi hedefleyen derneğe yeni genel müdür atandı.

Türkiye’nin gelecek nesil liderlik ekolünü oluşturmak, yetenekli gençleri fırsatlarla buluşturmak ve alanlarında öncü bireyler olmaları konusunda onları desteklemek üzere çalışmalarını sürdüren Yenibirlider Derneği’nin Genel Müdürü Jülide Erdoğan oldu.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nden 2001 yılında mezun olan Jülide Erdoğan, yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi’nde Kalkınma İktisadı ve İktisadi Büyüme Ana Bilim Dalı’nda tamamladı.

Jülide Erdoğan STK tarafından 15 yıl deneyime sahip

Gönüllülük, sivil toplum ve gençlik çalışmalarıyla üniversite yıllarında tanışan, 2005 – 2007 yılları arasında Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 2007 – 2010 yılları arasında ise Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda çeşitli görevler üstlenen Erdoğan, 2010 yılı Mayıs ayı itibariyle Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda Projeler Departmanı Yöneticiliği yapmaya başladı. 2016 yılında ise yine Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda Genel Müdürlük görevini üstlendi. 2017 yılından bu yana edindiği bilgileri ve deneyimi, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden birisi olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde “Proje ve Fon Geliştirme Teknikleri” dersi ile öğrencilere aktaran Erdoğan, halen çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve platformlarda jüri ve danışman olarak yer alıyor.

Jülide Erdoğan, sivil toplum alanındaki 15 yıllık deneyimiyle 2019 yılı Mart ayı itibariyle Yenibirlider Derneği’nin genel müdürlük görevini üstlendi.

YORUMLAR