Yalaza ekibi çocukları unutmadı

Medyaloji.net » medya » Yalaza ekibi çocukları unutmadı
Yalaza ekibi çocukları unutmadı

Ekranların sevlen dizisi Yalaza'nın ekibinden 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları kapsamında anlamlı bir mesaj geldi. http://www.kapsamhaber.com/magazin/yalaza-ekibi-cocuklari-unutmadi-h44920.html Kapsam Haber

 Sakarya'nın Taraklı ilçesinde çekilen Yalaza'nın ekibinden 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları kapsamında bir video paylaşıldı. Dizinin oyuncuları ve çalışanları çocukların haklarını korumak için buradayız dediler.

Çocuklarla objektife poz veren sevilen oyuncular; "Onların Hakları İçin Buradayız" yazılı bir pankart taşıdılar. 20 Kasım, 1989 yılından bu yana dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak kutlanıyor. Özellikle savaş ve yoksulluğun hüküm sürdüğü coğrafyalarda yaşam mücadelesi veren çocukları korumak ve koşullarını iyileştirmek için 20 Kasım 1989 tarihinde “Çocuk Haklarına Dair Sözleşme”nin imzalanmasıyla her yıl 20 Kasım'da çocuk haklarına dikkat çekiliyor.

YALAZA HER PAZARTESİ SAAT 20:00'DE TRT1'DE

Taraklı'nın mizahi kültürü Yalaza'yı konu alan dizi her biri birbirinden komik karakterleri bir araya getiriyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler yer alıyor. Dizi her Pazartesi akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

YORUMLAR