Xiaomi'den Türkiye'ye özel sürprizler

Medyaloji.net » teknoloji » Xiaomi'den Türkiye'ye özel sürprizler
Xiaomi'den Türkiye'ye özel sürprizler

Çinli telefon devi Xiaomi'nin 16 Eylül'de Türkiye'de açılacak ilk şubesi için firma özel sürprizler yapmaya hazırlanıyor...

 Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk mağazası 16 Eylül Pazar günü Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi’nde açılıyor. 13.00’de açılacak mağazada Mi tutkunlarına özel hediyeler ve sürprizler olacak.

Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi’nin ikinci katında açılacak olan yetkili Mi Store’da Xiaomi’nin 160’tan fazla ürün seçeneği tüketicilerin beğenisine sunulacak. Açılış gününde pek çok sürpriz de yetkili Mi Store ziyaretçilerini bekliyor olacak. Yetkili Mi Store’dan 1000 kişiye Mi Tişört hediye edilirken açılış öncesinde kendilerinin fotoğrafını çekip #mistoreistanbul ve #EVOFONE etiketleri ile paylaşan ve bunu imza duvarında gösteren ziyaretçilere Mi markalı sürpriz hediyelerin yanı sıra ralli heyecanıyla dolu Taxi Drive kazanma hakkı tanınacak.

Açılışa özel indirim
Yetkili Mi Store’un ilk ziyaretçileri, farklı ürün gruplarında yüzde 15, yüzde 20 ve yüzde 30 gibi indirim fırsatlarından da yararlanabilecek. Ayrıca açılışa farklı hediyeler de ziyaretçiler ile buluşturulacak. Xiaomi’nin Türk tüketiciler tarafından en çok merak edilen akıllı telefonlarından ve Xiaomi’nin 2018 amiral gemisi Mi 8 de yetkili Mi Store açılışı ile birlikte satışa sunulacak.

Ayrıca Xiaomi’nin çokça merak edilen bir diğer akıllı telefonu Xiaomi Pocophone F1 de Mi Store’da sergilenecek. Gelecek dönemde satışa sunulacak olan Pocophone’u inceleyebilecek olan ziyaretçiler, merak ettikleri tüm soruları uzmanlara yöneltebilecek. Ülkemizin ilk yetkili Mi Store’u, Xiaomi’nin merakla beklenen tüm ürünlerinin dünya ile aynı anda Türkiye’de olmasını da sağlayacak.

Kaynak:Log

YORUMLAR