Xiaomi’den bambaşka bir telefon

Medyaloji.net » teknoloji » Xiaomi’den bambaşka bir telefon
Xiaomi’den bambaşka bir telefon

Xiaomi, Mi ve Redmi akıllı telefon serisine bir yenisini daha ekleyecek gibi gözüküyor.

Yeni Xiaomi POCOPHONE akıllı telefon serisi FCC listelemesi ile fark edilmiş durumda. Peki, Xiaomi POCOPHONE ile neler sunacak?

Öncelikle akıllı telefon serisinin oldukça ilginç bir isme sahip olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. M1805D1SG model numarası ile listelenen cihazın iki farklı versiyon ile gelmesi bekleniyor. Cihazın 2.5 GHz ve 5 GHz Wi-Fi bantları ve Bluetooth bağlantısı desteğine sahip olduğu görülüyor. Ayrıca, cihazın ölçüleri olarak ise 151 mm uzunluk ve 76 mm genişlik veriliyor. Köşeden köşeye uzunluk ise 163 mm.

Yine sızıntılar ile cihazın 2G (900 MHz / 1800 MHz), 3G (CDMA2000 FDD) ve 4G (FDD-LTE 2600 MHz / 1800 MHz / 900 MHz) bantlarına destek sunduğu görülüyor. Bluetooth, çift bant WLAN, GPS, GLONASS ve BeiDou desteği de diğer detaylar arasında. Mobil platform, RAM, dahili depolama kapasitesi vb. teknik özellikler ise şu an için maalesef belirsiz durumda.

Gizemli Xiaomi POCOPHONE akıllı telefonun piyasaya ne zaman sürüleceği de ayrı bir merak konusu. Öte yandan, şirketin yeni bir alt marka üzerinde çalıştığına kesin gözüyle bakılıyor. Yani Huawei tarafından sunulan Honor markasna, Xiaomi de POCOPHONE ile yanıt verebilir. Önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağının ve yeni markanın resmen duyurulacağı tahmin edildiğini de belirtelim.

YORUMLAR