Xiaomi bulaşık makinası da üretti !

Medyaloji.net » teknoloji » Xiaomi bulaşık makinası da üretti !
Xiaomi bulaşık makinası da üretti !

Xiaomi, Mi 10 Pro Redmi Note 9 gibi akıllı telefonlarını tanıtmadan çok başka bir ürünle karşımıza çıktı. Xiaomi Temizleme Kabini adıyla bulaşık makinesi üretti.

Xiaomi bulaşık makinasını tanıttı...

Xiaomi'nin bulaşık makinesi sahip olduğu teknolojilerle de geleneksel bulaşık makinelerinden ayrılıyor. İşte Xiaomi'nin bulaşık makinesi ve özellikleri

Xiaomi, Viaomi markası altında Xiaomi Temizleme Kabini adı verilen yeni bir ürün tanıttı. Bu ürün bulaşıkları temizlemeye yardımcı oluyor ancak geleneksel yöntemlerden farklı şekilde yapıyor. Ürün ultraviyole ışınlarını kullanarak bulaşıkları temizliyor. Xiaomi'nin bulaşık makinesi sahibi olduğu entegre ısıtma sistemi ile 75 dereceye kadar ulaşabiliyor ve böylece kir ve bakteriler kolayca temizlenebiliyor. Sade ve görece küçük boyutlara sahip olan Xiaomi bulaşık makinesi altı kişilik bir yemeğin ardından oluşan bulaşığın üstesinden gelebiliyor.

Xiaomi'nin kir ve bakterilere karşı yüksek koruma sağladığını iddia ettiği yeni temizleme kabini 76 eurodan satışa çıkacak. Ürünün ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.

YORUMLAR