Woldpay, iyzico ile ortaklık kurdu

Medyaloji.net » iş dünyası » Woldpay, iyzico ile ortaklık kurdu
Woldpay, iyzico ile ortaklık kurdu

Global ödeme hizmetleri sevisi Worldpay, Türkiye ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen ödeme servisi iyzico ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Türk kartları artık uluslararası kabul görecek

Bu işbirliği sayesinde küresel elektronik ticaret servisleri Türk kredi kartlarıyla işlemlerde büyük kolaylık kazanacak.

Worldpay müşterisi global e-ticaret servisleri artık Türkiye’deki ödemeleri işleme koymak için Worldpay-iyzico ortaklığı sayesinde Visa, Mastercard ve American Express ile Türk yerel kart markası Troy’u, ayrıca Bonus, Maksimum, Paraf, Dünya, Cardfinans, Axess ve Avantaj gibi Türk tüketicilerin tercih ettiği yerel taksit ödeme seçeneklerini ödeme seçenekleri arasına alabilecekler.

Worldpay aracılığıyla, uluslararası işletmeler, Türkiye dahil olmak üzere birden fazla pazarda tek bir ödeme sağlayıcısı ile çalışarak, işlem başarı oranlarını artırabiliyor ve işlem maliyetlerini düşürerek daha kazançlı çıkabiliyorlar. Global elektronik ticaret oyuncuları da iyzico aracılığıyla yerel olarak işlem yaparak işlem başarı oranlarının% 74’e kadar yükseldiğinin altını çiziyorlar.

Worldpay’ın Yıllık Küresel Ödemeler Raporuna göre, Türkiye’de e-ticaretin önümüzdeki dört yıl içinde% 13’lük bir yükseliş ile 2021 yılına kadar 17 milyar dolarlık bir artış göstermesi bekleniyor. Worldpay da yabancı şirketlerin Türkiye’deki potansiyelden yararlanması adına Türkiye’den ödeme servisleri sunan iyzico ile ortaklık kurdu.

YORUMLAR