Verifone'da İki Büyük Atama!

Medyaloji.net » iş dünyası » Verifone'da İki Büyük Atama!
Verifone'da İki Büyük Atama!

Kıvanç Derinalp, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan Sorumlu CFO görevine getirilirken Barış Pala ise aynı zamanda Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Verifone'un üst yönetiminde iki önemli atama gerçekleşti. Kıvanç Derinalp, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan Sorumlu CFO görevine getirilirken Barış Pala ise aynı zamanda Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Ödeme Sistemlerinde Türkiye'nin ettik dünyanın, lider Şirketi Verifone'da on iki ÜST DÜZEY atama gerçekleşti. EEMEA Bölgesi (Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) CFO'su Kıvanç Derinalp ile aynı şirketler Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Pala'nın sorumluluk alanlarına tüm Avrupa eklendi. Atamalarla birlikte Derinalp ve Pala'nın sorumlu ülke ülke sayısı 81'den 111'e çıkarken bu ülkelerden 19'unda Verifone ofisleri yer alıyor.

Kıvanç Derinalp kimdir?
İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Kıvanç Derinalp, Yeditepe Üniversitesi’nde MBA yaptıktan sonra profesyonel iş hayatına adım attı. Önde gelen çok uluslu organizasyon ve şirketlerde yöneticilik yapan Derinalp, şirketlerin kaynak ve varlıklarının yönetilmesinde etkin bir şekilde rol aldı. Kıvanç Derinalp bu süreçte, strateji geliştirme ve yürütme yoluyla iş değerine katkıda bulunarak uzun vadeli vizyon elde etti. 2013 yılında Verifone’da çalışmaya başlayan Kıvanç Derinalp, EEMEA Bölgesi’nden sorumlu CFO olarak görev yapıyordu. Bölgede yer alan pazarların farklılaşan şartlarına uygun dağıtım kanallarının belirlenmesine, kanalların kârlılık ve fiyatlama stratejilerine bölge yönetim ekibi ile birlikte yön veren Kıvanç Derinalp, Mayıs 2018’de Fortune Türkiye tarafından açıklanan Türkiye'nin En Etkin 50 CFO’su listesinde yer aldı.

Barış Pala kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Barış Pala’nın, profesyonel hayatında Verifone önemli bir yere sahip. 4 yıllık PriceWaterhouseCoopers tecrübesinin ardından 2004’te Verifone’da çalışmaya başlayan Pala, şirketin Türkiye operasyonlarının finans bacağını yönetirken iş geliştirme departmanıyla da projeler geliştirdi. 2008 yılında iş hayatına ara vererek iki yıl süren bir dünya turuna çıkan Barış Pala, daha sonra Almanya’da, yine Verifone bünyesinde kariyerine devam etti ve Verifone tarafından satın alınan Hypercom’un Verifone’a entegrasyonu sürecinde Almanya ofisinin tüm finans faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi. 2013 yılında EEMEA bölgesinden sorumlu CFO olarak İstanbul’a dönen Barış Pala, son olarak EEMEA Bölgesi Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini üstlenmişti.

YORUMLAR