Ünlüleri çıldırttı!

Medyaloji.net » twıtter » Ünlüleri çıldırttı!
Ünlüleri çıldırttı!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde bir minibüs şoförünün 19 yaşındaki üniversite öğrencisine tecavüz etmesi olayı, ünlüleri adeta çileden çıkardı.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B'ye tecavüz edip kaçan, yakalandıktan sonra ise 'şeytana uydum' diyen servis şoförü Cengiz A. ünlüleri çileden çıkardı.

Yaşananlara sessiz kalmayan Gülben Ergen, Twitter sayfasına "Sessiz kalmıyoruz. Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur (Dick Gregory). Tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir! Şeytanlıktır" notunu düştü.

Cem Davran ise Twitter sayfasına "Tecavüz denilen iğrençliğe 'ama'lı cümle kurmak daha beter iğrençliktir! notunu düştü.

Didem Soydan ise "Tecavüz edenin 'şeytana uydum' savunmasına verilecek en güzel cevap: 'Şeytana uydum' diyeni 'o zaman ateş sana bir şey yapmaz' deyip yakacaksın" mesajını takipçileri ile paylaştı.

Doğa Rutkay Twitter hesabından, "Kadın! O benim kollarım, bacaklarım, başımdır. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim; Hayat arkadaşımdır. #SessizKalmıyoruz" notunu paylaştı.

Demet Akalın da olayı şu sözlerle kınadı: "Kökünüz kurusun... İdamı getirin artık yeter! Yapan da evli ve iki çocuk babası... Baba demeyelim de..."

YORUMLAR
En çok okunan haberler