Ünlü ekran yüzleri podyuma çıktı?

Medyaloji.net » magazin » Ünlü ekran yüzleri podyuma çıktı?
Ünlü ekran yüzleri podyuma çıktı?

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda her sene geleneksel olarak düzenlenen ‘Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda bu sene sürpriz konuklar vardı.

 Türk erkek modasına 46 yıl emek veren, duayen terzi Şinasi Günaydın Haute Couture defilesi izleyicilerden tam puan aldı. 2018 – 2019 yılı damatlık ve takım elbise modasının sergilendiği defilede sadece erkekler değil, günlük hayatlarında takım elbiseyi tercih eden kadınlar da unutulmadı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Sade ve klasik modellerin yanı sıra iddialı renk ve kumaşların da kullanıldığı 65 parçalık kreasyonu 65 manken tanıttı. Aralarında Şebnem Schaefer, Yavuz Seçkin, Süheyl Uygur, Gurur Aydoğan, Bekir Aksoy, Nuri Alço, Özgür Özgülgün, Murat Başaran, Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan, Emre Kızılırmak, Prof. Dr. Orhan Kural ve Yüksel Aytuğ gibi sanat ve medya dünyasının iddialı isimlerinin taşıdığı modeller büyük beğeni topladı.

MANKENLERE TAŞ ÇIKARDILAR

Defilenin finalinde ise dört haber spikeri podyuma çıktı. “ Haberler Podyumdan “ sloganıyla uzun, hummalı ve eğlenceli bir çalışma süreci geçiren Ersoy Dede, Buse Biçer, Gökay Kalaycıoğlu ve Gökhan Taşkın podyumda profesyonel mankenlere taş çıkarttı. Rahat tavırları ile dikkatleri üzerlerine çeken sevilen ekran yüzleri uzun süre alkışlandı. Defileye son anda dahil olan Mikey isimli minik köpek ise podyumun maskotu oldu. Habercilere eşlik eden ve Gökay Kalaycıoğlu’nun kollarında podyuma çıkan minik köpek salonda kahkaha tuhafı kopardı.

 


MEHMETÇİK UNUTULMADI!

Defilenin sonunda podyuma çıkan tüm mankenler, Türk Bayrağı eşliğinde dev bir pankart açarak Mehmetçiğe ‘ yanınızdayız ‘ mesajı gönderdi. “ Bizler şu an podyumda olsak da, ‘Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız!’ “ diyen duayen modacı Şinasi Günaydın ve katılımcılar duygusal anlar yaşadı.

YORUMLAR