Türk Henkel'de üst düzey atama gerçekleşti

Medyaloji.net » iş dünyası » Türk Henkel'de üst düzey atama gerçekleşti
Türk Henkel'de üst düzey atama gerçekleşti

Ocak 2018'den bu yana Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Güray Yıldız, Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanlığına atandı.

Yeni görevini Hasan Alemdar’dan devralan Yıldız, Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğünü de yürütecek. Görevi devreden Alemdar ise şirketin Dubai bölge merkezinde Henkel Beauty Care Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürecek.

ODTÜ Siyaset Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Güray Yıldız, FMCG kariyerine 1997 yılında atım attı, 1999 yılında Henkel’e geçiş yaparak Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Zincir Mağaza Temsilcisi oldu.

1999 – 2006 yılları arasında şirkette satış, ticari pazarlama ve kategori yönetimi bölümlerinde yöneticilik yapan Yıldız, daha sonra bir yıl süreyle Viyana’da Henkel Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi’nde Uluslararası Marka Yöneticiliği görevinde bulundu.

Yıldız, 2008 – 2010 yılları arasında Türkiye Geleneksel Kanal ve Saha Satış Yöneticisi pozisyonunda çalıştı, 2011’de ise Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Satış Direktörü oldu. 2014 yılından itibaren Henkel Macaristan Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğü görevini yürütmeye başlayan Yıldız, 2018’de Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti.

YORUMLAR