TÜREB Genel Kurulu 4 Eylül 2021 tarihine ertelendi

Medyaloji.net » iş dünyası » TÜREB Genel Kurulu 4 Eylül 2021 tarihine ertelendi
TÜREB Genel Kurulu 4 Eylül 2021 tarihine ertelendi

TÜREB Genel Kurulu, katılımın salgın önlemleri ile getirilen sınırlamaları aşacağı gerekçesiyle 4 Eylül 2021 tarihine ertelendi.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği - TÜREB, 17 Mart'ta yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul ikinci toplantısını ertelediğini açıkladı.

Açıklamada, “Malum pandemi koşulları altında, tartışmasız önceliğimiz olan sağlık tedbirlerine uyulması gereği ve ilgili mevzuat çerçevesinde, Olağanüstü Genel Kurul ikinci toplantısının 4 Eylül 2021 tarihine ertelendiğini (geriye bırakıldığını) saygılarımızla duyururuz” denildi. 

Açıklamada, toplantıya katılımın alışılagelenden çok daha yüksek ilgi ve katılım olacağının anlaşıldığı ve toplantı mekanının kapasitesinin ciddi şekilde aşılacağı ifade edilerek, tartışmasız önceliğin sağlık tedbirlerine uyulması olduğu belirtildi.

Toplantı, Kabine toplantısı akabinde T.C. Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleriyle duyurulan “Yeni Kontrollü Normalleşme Sürecine dair temel usul ve esaslar” çerçevesinde 8 ve 17 Mart 2021 tarihleri için planlanmıştı. Olağanüstü Genel Kurul’da TÜREB’in daha gelişmiş ve modern bir anlayışla yönetilmesine imkan tanımak üzere çalışılan tüzük değişiklik önerilerinin ele alınması ve Yönetim ve Denetim Kurullarının seçilmesi planlanıyordu. 

YORUMLAR