Tülin Şahin cesur kıyafetiyle bir ilki gerçekleştirdi!

Medyaloji.net » magazin » Tülin Şahin cesur kıyafetiyle bir ilki gerçekleştirdi!
Tülin Şahin cesur kıyafetiyle bir ilki gerçekleştirdi!

Victoria's Secret defilesinde 'Pembe Halı'da yürüyen Tülin Şahin, Türkiye adına bir ilki gerçekleştirirken cesur kıyafetiyle nefes kesti.

 Victoria's Secret markasının hemen her yıl düzenlediği meşhur defilesi geride bıraktığımız akşam gerçekleşti. Bu özel geceye davetli olarak katılan ve 'Pembe Halı'da yürüyen Tülin Şahin de Türkiye adına bir ilki gerçekleştirdi.

KIYAFETİ SON DERECE CESUR

Başarılı kariyerinde pek çok ilke imza atan model Tülin Şahin, geride bıraktığımız akşam Şangay'da düzenlenen Victoria's Secret defilesinde davetli olarak boy gösterdi. 'Pembe Halı'da yürümek için bu etkinliğe davet edilen Şahin geride bıraktığımız akşam cesur kıyafetiyle halıya çıktı ve burada basın mensuplarına poz verdi.

 

"HER ANI ÇOK GÜZELDİ"

Son derece heyecanlı olduğu, paylaştığı videodan da belli olan Şahin şunları yazdı: "Teşekkürler Victoria's Secret beni bu çok değerli 'Pink Carpet' (Pembe Halı) da görmek istediğiniz ve davetiniz için… Her anı çok güzeldi. Beni ve tüm ekibimi kusursuz, sıcacık ve içtenlikle ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR