Tılsım İletişim Danışmanlığı'na yeni medya direktörü

Medyaloji.net » iş dünyası » Tılsım İletişim Danışmanlığı'na yeni medya direktörü
Tılsım İletişim Danışmanlığı'na yeni medya direktörü

Tılsım İletişim Danışmanlığı'nın Medya Direktörlüğü görevine medyanın deneyimli isimlerinden Burçin Öztınaz getirildi.

1997 yılından bu yana medya sektöründe muhabirlikten yazı işleri müdürlüğüne çeşitli görevlerde bulunan Burçin Öztınaz, 1 Eylül 2018'den itibaren Tılsım İletişim Danışmanlığı'nda Medya Direktörü olarak görev almaya başladı.

Lisans eğitimini 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamlayan Burçin Öztınaz, kariyer hayatına 1997 yılında Milliyet Dergi Grubu'nda başladı. Options ve Ziyafet dergilerinde muhabir, Heygirl dergisinde Haber Müdürü olarak çalıştıktan sonra, 2006-2012 yılları arasında Heygirl Dergisi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 2012-2017 yılları arasında elele.com.tr'nin Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yapan Burçin Öztınaz, 1 Eylül 2018 itibariyle Tılsım İletişim Medya Direktörü olarak göreve başladı.

Medya Danışmanlığı, PR Danışmanlığı, Kurumsal İletişim Danışmanlığı, Basın İlişkileri, Proje Planlama, Kriz Yönetimi, Event Yönetimi, Sosyal Medya Yönetimi konularında uzun yıllardır sektörün öncü isimlerinden olan Tılsım İletişim Danışmanlığı'nda Medya Direktörü olarak görev yapacak olan Burçin Öztınaz'ın danışmanlığını yürüteceği isim ve markalar şu şekilde: Kaya Çiftliği, Göçmen Börekçisi, Alaçatı Alakapı Butik Otel, RestorFX, Nefes Uzmanı Nevşah Fidan Karamehmet, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Alp Mamak, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Bölükbaşı Mamak, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Selami Çakmak, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet İşyar.

YORUMLAR