Televizyon reklamlarında BİM Marketleri liderliği ele geçirdi

Medyaloji.net » medya » Televizyon reklamlarında BİM Marketleri liderliği ele geçirdi
Televizyon reklamlarında BİM Marketleri liderliği ele geçirdi

 Medya Takip Merkezi'nin 28 Ekim - 3 Kasım 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Medya Takip Merkezi'nin 28 Ekim - 3 Kasım 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Haftalardır yaptığı reklam yatırımlarının karşılığını BİM Marketleri bu hafta aldı. 1880 adet reklam veren şirket, liderliği devraldı.

GSM firmalarının daima üst sıraları kaptığı listede bu hafta da Vodafone ikinci sırada kendine yer buluyor. Yapmış olduğu kampanyalarla adından söz ettiren firma, toplamda 1432 adet reklam vererek liderin hemen ardında bulunuyor.

Listeye bu hafta üçüncü sırada giren marka Hepsiburada oluyor. Online alışverişte akla gelen ilk isimlerden olan marka, adından söz ettirmeye devam ediyor. Hepsiburada bu hafta 1202 adet reklamla üçüncü sırada.

En fazla süre yayınlanan reklamlarda liderlik 42 bin 4 saniye ile Turkcell'in oldu. BİM Marketleri 23 bin 268 saniye ekranda kalarak ikinci, Vodafone ise 33 bin 38 saniye boy gösterek üçüncü sırayı kaptı.

YORUMLAR