Teknosa, CarrefourSA'da görev alacak!'

Medyaloji.net » iş dünyası » Teknosa, CarrefourSA'da görev alacak!'
Teknosa, CarrefourSA'da görev alacak!'

Teknosa'nın 150 çalışanı CarrefourSA'da görevlendirildi.

Coronavirus salgını nedeniyle mağaza faaliyetlerini geçici olarak durduran Teknosa, 150 çalışanının kısa süreliğine CarrefourSA şubelerinde görev alacağını açıkladı.

Türkiye’nin coronavirus salgını sürecinde zor zamanlardan geçtiğini ifade eden Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, “Böylesi zamanlarda kamu görevi bilinciyle hareket ediyoruz. Günlük hayatın devamını ve tüketici ihtiyaçlarını karşılamak adına, sağlık ve iş güvenliği konularındaki riski en aza indirecek önlemlerin hepsini en üst düzeyde alarak faaliyetlerine devam ediyoruz” dedi.

Teknosa ile CarrefourSA arasında başlatılan kısa süreliğine bir işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyduklarını belirten Alper, “Bu işbirliğiyle Carrefoursa’nın artan iş yükünü karşılamak için 150 Teknosa çalışanının bir süreliğine CarrefourSA marketlerinde görev almasını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Teknosa’nın ürünleri, ilk etapta seçili beş CarrefourSA marketinde müşterilerle buluşacak. Bu zor zamanlarda toplumsal hayatın aksamaması için dayanışma ruhuyla görev yapan tüm CarrefourSA ve Teknosa çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Almanya’da da faaliyetlerini durdurmak ya da sınırlandırmak zorunda kalan McDonald’s’ın çalışanlarının bir bölümü geçici olarak market zinciri Aldi’ye kaydırılmıştı.

 

YORUMLAR