Talat Bulut'tan kendisini tacizle suçlayan genç kız hakkında bomba iddia!

Medyaloji.net » polemik » Talat Bulut'tan kendisini tacizle suçlayan genç kız hakkında bomba iddia!
Talat Bulut'tan kendisini tacizle suçlayan genç kız hakkında bomba iddia!

Ünlü oyuncu Talat Bulut, kendisini 'taciz' iddiasıyla şikayet eden genç kız hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

 Yasak Elma dizisiyle ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Talat Bulut, taciz iddialarıyla gündeme gelmişti. Bulut sosyal medya hesabından kendisini mahkemeye veren Ö.Ş hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunarak, "Ö.Ş daha önce İstanbul'a gelebilmek için babasını cinsel tacizle suçlamış." dedi.

BABASINI DA CİNSEL İSTİSMAR İLE SUÇLAMIŞ

Instagram hesabından Ö.Ş hakkında açıklama yapan Talat Bulut, "Sezon sonu altı yedi günlüğüne çalışmaya gelen Ö.Ş isimli kişi, ona cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek savcılık sürecin, başlattı.Savcılık takipsizlik kararı verdi. Mahkemeye gittiler. Mahkeme savcının aldığı kararın kesin doğru olduğu kararını verdi. Evet dünya çok küçük dün bir gazeteci tarafından Ö.Ş ile ilgili bir dosya ele geçirdiği üzerine bir yazı yazdı.1998 doğumlu olan Ö.Ş, 2013 yılında sırf İstanbul'a gidebilmek için savcılığa babası hakkında 'Bana cinsel tacizde bulundu" iddiasıyla şikayette bulunuyor. Bir yıl süren mahkeme sonucunda 'Sırf İstanbul'a gidebilmek için yalan şeyler söyledim" deyip babasının aklanmasını sağlıyor durum bu. Hepinize teşekkür ederim." dedi.

NE OLMUŞTU?

Sezon finalinden 1 hafta önce dizi setinde çalışmaya başlayan 19 yaşındaki kostüm sorumlusu Ö. Ş. işi gereği kravatını düzeltmek istediği 62 yaşındaki Talat Bulut'un kendisini arka odaya çağırarak dudağından öptüğünü belirtmiş ve olayın hemen ardından da durumu ekip arkadaşlarıyla paylaştığını belirtmişti. 6 gün sonra mahkemeye başvuran Ö.Ş'nin şikayeti üzerine olayı inceleyen Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı toplam 12 kişinin ifadesini dinledikten sonra taciz iddiasıyla ilgili Talat Bulut hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı vermişti. Daha sonra Ö. Ş.'nin avukatı Sibel Önder'in karara yaptığı itiraz başvurusu da reddedilmişti.

YORUMLAR