Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Medyaloji.net » medya » Survivor ödül oyununu kim kazandı?
Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor son bölümde All Star Takımı ile Gönüllüler takımı ilk önce sembol oyunu için daha sonra da iletişim oyunu için karşı karşıya geldiler. Peki, ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 25. bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Alp Kırşan'ın sunduğu yarışmada iki takım hem sembol oyununda hem de iletişim oyununda mücadele verdiler. Şimdi merak edilen konu oyunları hangi takımın kazandığı...

KADINLAR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadınlarda sembol oyunu finali Gönüllüler takımı arasında gerçekleşti. Funda ve Yağmur arasında gerçekleşen oyunu Yağmur kazandı ve sembolün sahibi oldu.

ERKEKLER SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkekler sembol oyununda Gönüllüler resmen döküldü. All Star erkekleri Gönüllüleri sahadan sildi ve kendi aralarında sembol mücadelesi verdi. Sona ise iki dövüşçü kaldı. Turabi ve Adem arasında gerçekleşen yarışı Adem kazandı ve semboln sahibi oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

All Star takımı ve Gönüllüler takımı çok duygusal bir ödül oyunu için yarıştılar. Kazanan takımın ailesiyle görüşeceği oyunu All Star takımı kazandı. Kaybeden takım belki de ilk defa bir oyunda bu kadar büyük bir üzüntü yaşadı.

YORUMLAR