Süper Lig'in en golcü yedekleri Fenerbahçe'de

Medyaloji.net » medya » Süper Lig'in en golcü yedekleri Fenerbahçe'de
Süper Lig'in en golcü yedekleri Fenerbahçe'de

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, sezon boyunca yedek oyunculardan en büyük verimi alan ekip oldu.

 Süper Lig'in son haftasına kadar şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, dikkat çeken bir ayrıntıyla zirvede yer alıyor.

Fenerbahçe'de yedek oyuncuların oyuna katkısı dikkat çekerken sarı-lacivertlilerin yedekleri oyuna sonradan girerek 12 gol kaydetti.

Maça sonradan giren sarı-lacivertli futbolcular 12 gol buldu. Sarı-lacivertli takımı, 11 golle Medipol Başakşehir, 8'er golle Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray izledi.

Bu takımları Demir Grup Sivasspor 7, Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor 6'şar, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe, Kayserispor 5'er, Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor 4'er, Kasımpaşa 3, Antalyaspor ve Bursaspor 2'şer golle takip etti.

MTM (Medya Takip Merkezi)'nin 14-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği spor gündemi raporuna göre Fenerbahçe 2.218 haberle adından en çok söz ettiren spor kulübü oldu.

 

YORUMLAR