SÖZCÜ ödüle layık görüldü!

Medyaloji.net » medya » SÖZCÜ ödüle layık görüldü!
SÖZCÜ ödüle layık görüldü!

Manisa Akademik Odalar Birliği (MAOB) geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını sebebiyle ertelediği ‘2021 Yılı Devir-Teslim ve 2. Geleneksel MAOB Ödülleri' törenini düzenlediği yemek ile gerçekleştirdi.

Törende MAOB'ın önümüzdeki süreçteki dönem sözlüğüne İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Dilek Yetkinol getirildi.

MAOB'un dönem sözcülüğüne getirilen Yetkinol yaptığı kısa konuşmada, esas amaçlarının bünyelerindeki meslek guruplarını daha iyi yerlere getirmek olduğunu, ancak çeşitli alanlarda yaşan sorunlar sebebiyle yerine getiremediklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Akademik odalar olarak kuruluş amacımız mesleklerimizi birlikler ve beraberlik içerisinde daha iyi yerlere getirmek. Ancak son dönemlerde uğraşmak zorunda kaldığımız çok farklı işler var. Bir bakıyorsunuz sanki kesilmek istenen zeytin ağaçlarımızla, bir tarafından verimli tarım arazilerimizi katleden jeotermallerle, bir taraftan sağlık çalışanlarımızın haklarını korumak ve yaşadıkları şiddetin önlenmesi konusunda çeşitli mücadeleler veriyoruz. Toplumumun her alanında yaşanan sıkıntıların peşinden koşuyoruz. Artık amaçlarımız buna döndü. Ama inşallah bunlarla uğraşmayız da mesleklerimizi en iyi yere getirmek için gayret gösteririz.”

 

YORUMLAR