Son konuğu 'Söz' oldu!

Medyaloji.net » diziler » Son konuğu 'Söz' oldu!
Son konuğu 'Söz' oldu!

Söz, Atatürk Havalimanı’nın son konuğu oldu.

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Söz, Atatürk Havalimanı’nın son konuğu oldu.

 

Yeni Bir İlk Daha

86 yılın ardından geçtiğimiz aylarda kapılarını kapatan Atatürk Havalimanı, bu kez Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz’e kapılarını açtı. Yayınlandığı günden itibaren bir çok ilke imza atan ‘Söz’, böylece yerli ve yabancı bir çok başarılı yapıma ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı kapandıktan sonra çekim gerçekleştiren ilk dizi oldu.

 

Aksiyon ve Heyecan Zirvede

Dev prodüksiyonuyla 'Söz' Atatürk Havalimanı’nın apron ve pist alanında gerçekleştirilen aksiyon ve heyecan dolu operasyon sahneleriyle yine çok konuşulacak. Hazırlık çalışmalarına günler öncesinden başlanılan operasyon sahneleriyle izleyenlere soluksuz anlar yaşatacak 'Söz' 82. bölümünde, ‘Yavuz komutanın yeniden aralarına dönmesiyle birlikte Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için harekete geçiyor. Yavuz komutanın önderliğinde Di Rabbako’nun kurduğu hain tuzaklara rağmen takas noktasına giden Tim’in tek amacı olacaktır. Erdem komutanı sağ salim kurtarırken, Dragan’ı asla geri vermemek.

'Söz' heyecan ve aksiyon dolu 82. bölümüyle 13 Mayıs Pazartesi akşamı Star’da.

 

 

 

YORUMLAR