Snapchat fitrelerine yeni özellikler!

Medyaloji.net » sosyal medya » Snapchat fitrelerine yeni özellikler!
Snapchat fitrelerine yeni özellikler!

Facebook, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarına önemli bir alternatif olmayı başaran Snapchat konuşarak filtre ekleyip büyük bir potansiyele ulaşmayı hedefliyor.

Snapchat, sesli komut asistan sistemi için SoundHound ile iş birliği yaparak yeni bir sistem geliştirmeye karar verdi. Bu sisteme göre insanlar artık filtre eklemek için çok fazla uğraşmayacak. Bunun yerine sadece birkaç sesli komut ile birlikte filtreler hızlıca devreye girecek. SoundHound şirketi bu alandaki en iyilerden bir tanesi olduğu için sosyal medya devinin gözü arkada kalmayacak.

Bu sosyal medya platformu içerisinde daha çok 16 yaş ve üzerindekiler yer aldığı için şirketin aynı zamanda çok dikkatli olması gerekiyor. Filtrelerin uygulanması ve kontrol edilmesi beraberinde bazı sorunların yaşanmasına da engel olabilir. Ayrıca bu yaş grubundaki kişilerin sosyal medya platformlarından çok daha fazla yenilik beklediği de biliniyor.

Bütün büyük sosyal medya şirketleri kısa bir süre içerisinde hızlı güncellemelerle kendilerini yenileyecek. Facebook çoklu sohbet odaları üzerine yoğunlaşırken, Twitter ise doğru haberlerin yayınlanmasına odaklanıyor. Snapchat ise görüldüğü kadarıyla ağırlığını filtrelerden yana kullanacak.

 

YORUMLAR