Şizofren, yeni albümü XYY ile tüm dijital müzik platformlarında

Medyaloji.net » medya » Şizofren, yeni albümü XYY ile tüm dijital müzik platformlarında
Şizofren, yeni albümü XYY ile tüm dijital müzik platformlarında

Türkiye'nin önde gelen metal gruplarından Şizofren, “XYY” adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Türkiye'nin önde gelen metal gruplarından Şizofren, “XYY” adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu. Metropolist Müzik çatısı altında kaydedilen ve 4 şarkıdan oluşan konsept albüm, grubun ilk albümüne göre çok daha deneysel öğeler içeriyor.
XYY şimdi tüm dijital müzik platformlarında!

Başarılı metal grubu Şizofren, XYY adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu. Grubun solisti Uğur Sezgün tarafından 2013 yılında İstanbul'da kurulan ve Erdi Yerebasmaz, Ender Eken ve Alperen Çakmak'tan oluşan Şizofren, ilk single çalışması Çanlar Kimin İçin Çalıyor'u yayınlayarak adını duyurmayı başardı. İlk albümü Sistem Hatası'nı 2017 sonbaharında çıkaran grup, İstanbul'da birçok önemli etkinlikte ve mekânda sahne almayı sürdürdü. Sahne alırken beste çalışmalarına da aralıksız devam eden Şizofren, XYY adlı 4 şarkıdan oluşan ikinci albümünü müzikseverlerin beğenisini sundu.

Metropolist Müzik çatısı altında tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan konsept albüm XYY, ilk albüme göre daha fazla deneysel öğelerin bulunduğu şarkılardan oluşuyor. Albüm, bu özelliğiyle metal müzik dinleyenlerin mutlaka kulak vermesi gereken bir çalışma olarak dikkat çekiyor.

YORUMLAR