Şirintepe ‘Yaşam Beceri Atölyesi’ne kavuştu

Medyaloji.net » medya » Şirintepe ‘Yaşam Beceri Atölyesi’ne kavuştu
Şirintepe ‘Yaşam Beceri Atölyesi’ne kavuştu

İlçeye kazandırdığı 34 yeni eserin sırasıyla açılışlarını gerçekleştiren Kağıthane Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Yaşam Beceri Atölyesini hizmete açtı.

 Kağıthane Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Çocukların gelişimine ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlayan Yaşam Beceri Atölyelerinin yenisi Şirintepe Mahallesi’nde açıldı. İçinde Robot Tasarımı ve Programlama, Akıl Oyunları ve Eğitici Drama olmak üzere toplam 3 adet sınıfla ücretsiz olarak hizmet verecek olan merkez, Şirintepeli çocukların uğrak noktalarından biri olacak.

Eğitime her zaman çok büyük bir önem verdiklerini belirten Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Bir milletin ve devletin gelişimi, büyümesi tamamen eğitimle doğru orantılı bir meseledir. Biz çocuklarımızı iyi eğitirsek onlarda gelecekte bu ülkeyi arzulanan noktalara taşıyacaklardır. Bu yüzden devletimiz başta olmak üzere yerel yönetimler olarak bizler çocukların gelişimine destek sağlamak adına yoğun bir mesai harcıyoruz. Geçmişte bir çok vatandaşı maddi anlamda sıkıntıya sokan dershaneler artık yok. Bunun yerine bütün çocuklarımız okullarda aldıkları eğitimler ile sınavlarına giriyor, dershanelere kurslara ihtiyaç duymadan da çocuklarımız devletimizin çatısı altında eğitimini tamamlıyor. Bizim bugün burada açtığımız Yaşam Beceri Atölyesi’de çocukların okulda aldıkları eğitime ek olarak tamamen bilimsel verilerle işlenecek atölye derslerinden oluşuyor. Çocukların sosyal yaşamına olumlu yönde bir katkı sağlıyor. Şimdiden tüm Şirintepeli vatandaşlarımıza ve Kağıthanemize hayırlı uğurlu olsun.’’ Dedi.

Açılış programının ardından sınıfları gezen protokol ve vatandaşlar merkezi oldukça beğendiler.

YORUMLAR