Sevgililer Günü'ne özel yenilik

Medyaloji.net » facebook » Sevgililer Günü'ne özel yenilik
Sevgililer Günü'ne özel yenilik

Facebook, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında çiftlerin birbirlerine karşı sevgilerini daha kolay ifade edebilmelerini sağlayabilmek için mesajlaşma uygulaması Messenger’a bazı yeni özellikler ekledi.

Bugün itibariyle ilişkisi olan çiftler Messenger üzerinde açtıkları sohbet penceresinde ilk olarak ekranı kaplayan kalpler ile karşılaşıyorlar. Ayrıca, bu sohbet için özelleştirilen emojilerin neredeyse tamamında kalp yer alıyor.

Birbirlerinin ne zaman çevrimiçi olduğunu görebilen çiftler, takma isimler ve özel yazı renkleri sayesinde konuşmalarını daha özel bir hale getirebiliyorlar.

İnsanların Messenger ile her gün iki milyondan fazla emoji gönderdiklerini açıklayan Facebook, hem kadınlar hem de erkekler arasında en çok ilgi gören ikinci emojinin kalp emojisi olduğunu belirtiyor.

Kısaca yeni özelliklere erişmek için yapmanız gereken ilk şey Facebook’ta ilişki durumuzunu değiştirmek. Başka bir Facebook kullanıcısı ile ilişkiniz olduğunu belirttiğinizde, otomatik olarak o kişiyle aranızda sohbet başlatacağını bildiren Messenger tüm bu yenilikleri kullanımınıza sunacak. 

YORUMLAR