Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık!

Medyaloji.net » diziler » Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık!
Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de yapım şirketiyle anlaşamadığı iddia edilen ünlü oyuncu önümüzdeki bölümde senaryo gereği öldürülecek.

 ATV'de ikinci sezonunu geçiren Sen Anlat Karadeniz'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Reytinglerde ilk sezona göre düşüşte olduğu görülen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm fragmanında, dizinin kilit isminin öldüğü görülüyor. Beklenmeyen bu ölüme seyirciler isyan ederken, ayrılığın nedeni anlaşmazlık deniyor.

Çarşamba günleri yayınlanan dizide Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu, senaryo gereği önümüzdeki bölüm öldürülüyor. Kötü karakterine rağmen dizide kendisini sevdirmeyi başaran Mehmet Ali Nuroğlu'nun ölümünün yer aldığı fragmanı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken tepkiler de gecikmedi.

Ayrılık nedeni anlaşmazlık mı?

Beklenmeyen bu ayrılığın nedeni olarak, oyuncunun yapım şirketiyle anlaşamaması iddiaları ortaya atıldı. Tam olarak ayrılık nedeni ise henüz açıklanmadı.

Peki Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Ali Nuroğlu, Patnos, Kıbrıs, İstanbul, Tekirdağ, Ankara gibi yerlerde hayatını geçirmiştir. Lise yıllarından itibaren tiyatroya merak salmış olan isim lise tamamlandıktan sonra ODTÜ’yü kazanmış ve burada 3 sene kadar felsefe bölümünde eğitim görmüştür.

Ardından Hacettepe Üniversitesi’nin Tiyatro bölümüne yazılmıştır. Okul bittikten sonra ise bazı Devlet Tiyatrolarında çalışmaya başlamıştır. Bir süre kadar Tiyatrolarda görevler alıp oyunlar oynamasının ardından dizi teklifini kabul etmiş ve ilk olarak 2004 tarihinde Çemberimde Gül Oya isimli dizide rol almıştır.
Başlamış olduğu dizi kariyerinde çok hızlı ilerlemiş ve bir çok dizide oynamıştır. Bir yandan dizilerde yer alırken bazı filmlerde de gözükmeye başlamış bu şekilde oyunculukta usta olduğu dönemlere girmiştir.

Son olarak 2018’in iddialı yapımlarından Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan oyuncu, Çarşamba günü yayınlanacak olan 44. bölümle diziye veda edecek.

YORUMLAR