Seat elektrikli motosiklet ve scooter tanıttı

Medyaloji.net » teknoloji » Seat elektrikli motosiklet ve scooter tanıttı
Seat elektrikli motosiklet ve scooter tanıttı

Otomotiv sektörünün dev ismi Seat elektrikli motosiklet ve scooter modellerini tanıttı. Seat, şehir içi ulaşımı bu araçlarla daha pratik hale getirmeyi hedefliyor.

Seat elektrikli motosiklet ve scooter pazarına açılıyor
Seat, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak için son yıllarda motosiklet ve scooter sektörüne yöneliyor. Elektrikli modeller geliştiren şirket, kullanıcıların taleplerini karşılamaya çalışıyor. Seat’ın bu alandaki ürünleri ülkemizde de satışa çıkıyor.

Seat son olarak yeni elektrikli motosiklet ve scooter modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. İspanya merkezli üretici, bu modelleri Seat MÓ isimli alt markasıyla geliştirdi.

Aslında geçtiğimiz yıl görücüye çıkan elektrikli scooter, eScooter 125 isimli modelle seri üretime hazır hale geldi. 9 kW gücündeki bu scooter, 240 Nm tork üretebiliyor. Sökülüp takılabilen bataryaya sahip olan bu modelde city, sport ve eco olmak üzere 3 farklı sürüş modu yer alıyor. Scooter saatte 95 km hıza ulaşabiliyor ve tam dolu şarj ile 125 km yol gidebiliyor.

Seat’ın eKickScooter 65 motosikleti ise aslında EXS KickScooter modelinin uzun menzilli versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. 65 km menzile sahip olan bu model, 350 W motora ve 551 Wh batarya paketine sahip. Bazı ülkelerde scooterlar için hız sınırı uygulanması dolayısıyla 20 km/s’lik hız sınırı mevcut. Tanıtımı yapılan eScooter 125 ve eKickScooter 65 modelleri için satış tarihi ve fiyatı ise henüz net değil.

YORUMLAR