Salt İletişim Grup'a Yeni Müşteri

Medyaloji.net » medya » Salt İletişim Grup'a Yeni Müşteri
Salt İletişim Grup'a Yeni Müşteri

EMAAR TÜRKİYE'NİN TURİZM YATIRIMI ADDRESS ISTANBUL İLETİŞİM AJANSINI SEÇTİ

Farklı sektörlerden birçok markaya 360 derece entegre pazarlama iletişimi hizmeti sunan Salt İletişim Grup, Emaar Hospitality Group’a bağlı uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye’deki ilk otel yatırımı olan Address Istanbul’a iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Salt İletişim Grup, lüks otel zincirinin Türkiye’deki ilk halkası olan Address Istanbul’a kurumsal iletişim ve marka pazarlama iletişimi başlıklarında hizmet verecek.

Anadolu yakasının buluşma noktası olan Emaar Square’de açılacak Address Istanbul, Emaar Hospitality Group’un, Dubai, Mısır ve Bahreyn’den sonra yatırım yaptığı yeni destinasyon olarak İstanbul’da açılacak. Lüks ve şehir yaşamı tarzını birleştirecek olan Address Istanbul çevresindeki çok sayıda yeme-içme mekanı, perakende satış mağazası, sağlıklı yaşam deneyimleri ve 46. katındaki olağanüstü İstanbul manzaralı Seyir Terası ile şehrin en ilham verici oteli olmaya aday. Address Istanbul yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

YORUMLAR
En çok okunan haberler