Reytingi düşen dizi final yaptı

Medyaloji.net » diziler » Reytingi düşen dizi final yaptı
Reytingi düşen dizi final yaptı

Show TV'nin sevilen dizisi final yaptı. Yaz aylarında ekrana gelen sevilen dizi Meleklerin Aşkı, son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Show TV'de yaz aylarında yayınlanmaya başlayan dizinin ekran ömrü, düşük reyting nedeniyle kısa sürdü.

Yaz sezonunda Show TV'de ekrana gelen Meleklerin Aşkı gerek eğlenceli senaryosu gerekse oyuncuları açısından büyük ilgi görmüştü.

Yaz sezonunda dizilerin azlığından faydalanan dizinin reytingleri ilk aylarda oldukça iyiydi. Fakat yeni sezon diziler başlayınca işler değişti...

REYTİNGLERE YENİLDİ

Sadece 11 bölüm yayın hayatına devam eden dizi maalesef her hafta reytinglerde düşmeye başladı ve dizi için Show TV final kararını verdi.

MELEKLERİN AŞKI FİNALİNDE NELER OLDU?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Ersoy Güler’in yazdığı, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan’ın oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyordu.

Reytinge yenilen dizi 11. bölümüyle birlikte final yaparak veda etti. Finalde hem duygusal hem de mutlu sahneler vardı.

Necmettin’le Melike suçüstü yakalanmış, karakola getirilmiştir. Bu da yetmezmiş gibi olay, basına yansımış, Çekilmezler aile boyu ekranlara, gazetelere çıkmışlardır. Başları gerçekten büyük derttedir.

Çünkü karıştıkları, çok büyük çaplı bir iş, büyük bir vurgundur. O yüzden şimdilik kurtulmaları imkansız gibidir. Necmettin, bunu anladığında kendisini, karısı için feda eder ve tüm suçu üstlenir.

Melike, özgür kalırken Necmettin, cezaevinin yolunu tutar. Ekrem, Necmettin’in de yokluğunu fırsat bilip Yağmur’a daha fazla baskı yapmaya çalışır. Ama Yağmur da Melek de birbirlerine öylesine aşıklardır ki Ekrem’in yaptığı hiçbir şey onları rahatsız etmez.

İki aşık çiftlikte, ahırda, evde, bahçede, yalnız kaldıkları her an aşk yaşamaktadırlar. Çekilmezler’in evinde yine her türlü duygu aynı anda yaşanmaktadır.

Rukiye, damadının cezaevinde olmasından gayet memnun; Melek’le Yağmur heyecanlı, Melike ise kocasından ayrı olduğu için çok üzgündür. Öyle üzgündür ki bu yüzden Teo’nun teklifini önce kabul etmez.

Daha sonra ikna olduğundaysa herşeyin fitilini istemeden ateşlemiş olur. Çünkü Necmettin, Melike’nin Teo ile başbaşa bir otelde olduğunu duyduğu an cezaevinden kaçar ve soluğu Melike’nin yanında alır. Ve yine kelepçelenip hapse yollanır.

Yıllar geçip de Necmettin, cezasını çekip evine döndüğünde gördüğü manzara karşısında şok olur. Çünkü Çekilmezler’in evi, nihayet mutlu bir sona tanık olmuştur.

YORUMLAR