PİAR İletişim’e son üç ayda 11 yeni marka

Medyaloji.net » iş dünyası » PİAR İletişim’e son üç ayda 11 yeni marka
PİAR İletişim’e son üç ayda  11 yeni marka

Türkiye’nin teknoloji ve anne-çocuk dikeyinde deneyimli yeni nesil iletişim ajansı PİAR İletişim, alanında önemli uluslarası markalardan oluşan müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Uzmanlık alanları arasında teknoloji, mimarlık & aydınlatma ve anne-çocuk sektörleri olan PİAR İletişim’in son birkaç aydır aldığı yeni markalar arasında dünyanın öncü fuar organizatörü UBM ICC tarafından Türkiye’de 34.’sü düzenlenen Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye ve aydınlatma sektörünün önemli fuarlarından IstanbulLight 2018 fuarı yer alıyor. Ajans ayrıca Türkiye pazarına yatırım yapmaya karar veren aydınlatma çözümleri alanında dünyanın köklü şirketi Sylvania’nın da iletişim ajansı oldu.

Türkiye’nin öncü yazılım firmalarından Comparex, İrlanda merkezli Kerten, 34 milyonu aşkın tekil kullanıcısıyla Türkiye’nin en büyük internet platformlarından Mynet.com ve 3-7 yaş arası çocuklar için hazırlanmış, üyelik sistemiyle her ay evinize ücretsiz gönderilen aktivite kutuları yaratıcısı Pakolino iletişim ajansı olarak PİAR İletişim’i seçti.

Aynı zamanda 17. Bilişim Zirvesi, Uzakrota Travel Summit ve MomTalks etkinliklerinin de iletişim çalışmalarını yürüten PİAR İletişim, tüm markalarına itibar yönetimi, lider iletişimi, içerik pazarlaması, medya ilişkileri ve etkinlik yönetimi konularında hizmet veriyor.

YORUMLAR