PayTR, Actera'dan yatırım aldı

Medyaloji.net » iş dünyası » PayTR, Actera'dan yatırım aldı
PayTR, Actera'dan yatırım aldı

PayTR, özel sermaye fonu Actera ile yatırım ortaklık anlaşması imzaladı.

Ödeme kuruluşu PayTR, özel sermaye fonu Actera ile yatırım ortaklığı için anlaştı; taraflar arasında bağlayıcı anlaşmalar imzalandı.

Anlaşmanın tutarına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

PayTR Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Cengiz, anlaşmayla ilgili şöyle konuştu: “Alacağımız yatırım ile birlikte PayTR'ın büyüme hızını artıracağız ve hizmetlerini çeşitlendireceğiz. Aynı zamanda bu ortaklık sayesinde farklı alanlarda yapacağımız inovasyon yatırımlarıyla ve kuracağımız iş birlikleriyle PayTR'ı çok yönlü bir fintech şirketi haline getirmek konusunda kararlıyız”.

PayTR'ın CEO'su Tarık Tombul şunları ekledi: “Türkiye'de e-ticaret büyümesi hızla devam ederken, Actera'nın yatırımı bizim için çok değerli. Bir yandan PayTR'ın ana iş kolu olarak gördüğümüz ödeme hizmeti tarafındaki büyümeyi hızla sürdürürken bir yandan da işyerleri ve tüketicilere yeni değerler sunacağımız alanlara yatırım yapmayı hedefliyoruz”.

Actera'dan yapılan açıklamada ise “PayTR, hızla büyüyen, teknolojiyi etkin ve verimli kullanarak Türkiye'de e-ticaretin gelişimine önemli katkı sağlayan, yenilikçi bir şirket. PayTR ekibinin vizyonunun gerçekleşmesine destek olabilmek için bu yatırım kararını aldık. PayTR'ın büyümesini sürdürerek Türkiye'nin lider fintech şirketi olacağına inanıyoruz.” dendi.

 

YORUMLAR