Paycell ve Etstur iş birliği ile "alışveriş limiti dönemi" başlıyor

Medyaloji.net » iş dünyası » Paycell ve Etstur iş birliği ile "alışveriş limiti dönemi" başlıyor
Paycell ve Etstur iş birliği ile "alışveriş limiti dönemi" başlıyor

Türkiye'nin dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, Etstur müşterilerine seyahat harcamalarını kolaylıkla planlamaları için yeni bir ödeme seçeneği sunuyor.

 Bir ilk olan iş birliği kapsamında müşteriler, Paycell Alışveriş limiti ile Etstur'daki tatil harcamalarında istedikleri tur, uçak bileti veya otel rezervasyonu gibi işlemlerin ödemelerini 36 aya kadar taksitlendirebiliyor.

Otel, uçak bileti veya tur paketi satın alırken farklı ödeme seçeneklerinin olması, seyahat tutkunlarının kolaylıkla planlama yapabilmesine olanak sağlıyor. Türkiye'nin dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, Türkiye'nin önde gelen seyahat ve turizm kuruluşu Etstur ile yaptığı iş birliği sayesinde seyahat harcamalarına özel alışveriş limiti fırsatı sunuyor. İş birliği, Etstur Yönetim Kurulu Üyesi Barış Tünay, Etstur Ödeme Sistemleri Yönetimi Direktörü Erol Hiçyılmaz, Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz ve Financell Genel Müdürü Korhan Bilek'in katılımıyla gerçekleşen imza töreninde duyuruldu.

Paycell Alışveriş Limiti çözümü, Etstur'da ilk seyahat kredisi olma özelliğini taşıyor. Etstur müşterileri, 500 ile 50 bin TL arasındaki seyahat harcamalarında Paycell Alışveriş Limiti'nden yararlanarak Financell tarafından tahsis edilen kredi ile hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebiliyor. İş birliği kapsamında ilk 1.000 kişiye 10 bin TL'ye kadar olan seyahat harcamalarında üç ay vadede yüzde 0 faizli kredi kampanyası sunuyor.

Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz, iş birliği hakkında şunları söyledi: "Türkiye'nin en kapsayıcı dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu olarak, ülkemizin dijital dönüşümüne öncülük ederken faaliyet alanlarımızı ve yenilikçi ödeme hizmetlerimizi genişletmeyi sürdürüyoruz. Değişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda teknoloji ve finansal servisleri birleştirmeyi, hızlı ve güvenli ödeme çözümleri sunarken daha fazla kullanıcının finansal hizmetlerden kolayca faydalanmasını amaçlıyoruz. Etstur ile yaptığımız iş birliği sayesinde Paycell'liler, 50 bin TL'ye kadar olan tur, uçak bileti veya konaklama gibi hizmetleri, kredi kartını kullanmadan ya da kredi kartı limitini doldurmadan Paycell Alışveriş Limiti ile 36 aya varan taksitle ödeyebilecek. Etstur'da ilk seyahat kredisi olma özelliğini taşıyan bu çözümü herkes için kolayca erişilebilir kılıyoruz."

YORUMLAR