Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Medyaloji.net » iş dünyası » Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!
Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Denizlili Bababalım ailesi tarafından yarım asrı aşkın bir süre önce kurulan Pamukkale Turizm yeni bir karara imza atıyor. Şirket corona virüs sonrası iş şeklini değiştirme kararı aldı.

Türkiye'nin en büyük seyahat firmaları arasında yer alan Pamukkale Turizm'in Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç ile sektörün corona virüs sonrası nasıl ilerleyeceğini ve Pamukkale Turizm'de yolcuların ne gibi değişikliklerle karşılaşacağını konuştuk.

Firma olarak bu dönemde ne gibi değişikliklere gittiniz?

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu durum her sektör için geçerli... Bu virüsle yaşamak durumundayız. Kesinlikle araçlarımız her sefer sonunda dezenfekte edilecek. Parayla teması olan personelimizin yarım saatte bir elleri dezenfekte edilecek. Tüm personelimiz mesaiye başlamadan önce temassız ateş ölçer cihazlarıyla ateşleri ölçülecek. Öte yandan yolcularımızın da araca binmeden önce mutlaka ateşleri ölçülecek. 38 derece ve üstü olanlar kesinlikle seyahat ettirilmeyecek. Yolcunun HES kodu alması zorunlu olacak. HES kodunu paylaşmayanlar seyahat edemeyecek. Maskesi olmayan yolcu kesinlikle seyahat ettirilmeyecek. Bunun haricinde otobüs içerisinde mutlaka dezenfektasyon malzemeleri bulundurulacak. Bekleme salonlarımızı sosyal mesafe kuralına göre yeniden düzenlenecek.

YORUMLAR