OverDrive kitap okuma için yenilik sunacak

Medyaloji.net » teknoloji » OverDrive kitap okuma için yenilik sunacak
OverDrive kitap okuma için yenilik sunacak

OverDrive kitap okuma konusunda çocukları hedef alacak bir yenilik başlatacak. Böylelikle kitap okumak daha eğlenceli hale gelecek.

E-kitap sektöründe distribütör olarak görev yapan OverDrive, çocuklar için daha eğlenceli bir girişimde bulunacak. Çocuklar için kitap okumayı eğlenceli hale getirmek ve daha fazla ilgilerini çekmek için interaktif içerikler oluşturulacak. Çocuklar için sesli, videolu hatta kendi maceranı kendin seç türünde farklı bir deneyim sunulacak.

OverDrive CEO’su Steve Potash, bu yeniliğin arkasında uzun süredir yaptıkları araştırmanın yer aldığını söylüyor. Fortnite oyununun nasıl bu kadar yayıldığını incelediklerini söyleyen Steve Potash, interaktif oyunların arkasındaki işleyişi e-kitaplara uygulayacaklarını söylüyor. Bunun da çocukların ilgisini çekmede büyük bir öneme sahip olduğu belirtiliyor.

Potash’a göre dijitalleşme ve yapay zekayla kitap okuma konusunda önemli bir dönüşüm yaşanacak. Hatta yapay zekayla kişilerin hangi kitaplardan hoşlandığını, o kitabı bitirip bitiremeyeceğini tespit edecek. 

YORUMLAR
  • Uğur Atmaca 2019-04-09 23:59:17

    Çocuklar için yazılan interaktif kitap okumak isterseniz Android ya da IOS'ta Hayvanat Bahçesi Macerası'nı indirebilirsiniz. https://ballkayaadventures.com/