Ortadoğu'nın hızlı büyüyen çevre yönetimi şirketine Türk yönetici

Medyaloji.net » iş dünyası » Ortadoğu'nın hızlı büyüyen çevre yönetimi şirketine Türk yönetici
Ortadoğu'nın hızlı büyüyen çevre yönetimi şirketine Türk yönetici

HP ve SAP gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan Tayfun Topkoç, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli çevre yönetimi şirketi Bee'ah'ın Grup Dijital Direktörü ve Başkan Danışmanı oldu.

Tayfun Topkoç, şirketin dijital dönüşüm stratejisini ve teknoloji yatırımlarını yönetecek.

Dünyanın önde gelen bilişim ve teknoloji şirketlerinde yöneticilik yapan Tayfun Topkoç, Ortadoğu'nun en hızlı büyüyen çevre yönetimi şirketlerinden Bee'ah'ın Grup Dijital Direktörü ve Başkan Danışmanı oldu. HP ve SAP gibi küresel teknoloji şirketlerinde önemli görevler üstlenen Tayfun Topkoç, 20 yılı aşkın deneyimini Bee'ah'a taşıyarak, şirketin dijital dönüşüm stratejisini yönetecek.

2007 yılında Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Sharjah Emirliği'nde kurulan Bee'ah, 6.000'den fazla çalışanıyla Ortadoğu bölgesinde belediye ve kamu kurumlarına çevre yönetimi uygulamaları, sistematik atık yönetimi hizmetlerinin yanı sıra yenilenebilir enerji kullanımıyla sürdürülebilirlik stratejilerinin oluşturulmasına yönelik danışmanlık hizmetleri sunuyor.

Tayfun Topkoç kimdir?
Koç Üniversitesi mezunu olan Tayfun Topkoç, dünyanın önde gelen bilişim ve teknoloji şirketlerinde yöneticilik yaptı. 2000 yılında HP'de çalışmaya başlayan Topkoç bu firmada sırasıyla Ülke Pazarlama Müdürü, CEE & MEMA Bölgesel Endüstri Direktörü, HP Yazılım ve Çözümleri Türkiye Ülke Müdürü, HP Yazılım ve Çözümleri Ortadoğu Bölge Direktörü olarak görev yaptı. 2014-2017 yılları arasında dünyanın önde gelen yazılım firması SAP'nin Birleşik Arap Emirlikleri Genel Müdürü olarak çalışan Tayfun Topkoç, halihazırda blockchain ve diğer yenilikçi teknolojilere yatırım yapıyor ve büyük şirketlerin yönetim kurullarında danışman olarak görev yapıyor. Bilişim, yazılım platformları, teknoloji konularında yazılar yazıyor.

YORUMLAR