Oppo akıllı bileklikleri satış listesinde

Medyaloji.net » teknoloji » Oppo akıllı bileklikleri satış listesinde
Oppo akıllı bileklikleri satış listesinde

Oppo Band EVA Limited Edition, şirket tarafından Neon Genesis Evangelion anime'nin 25. yıl dönümünü kutlamak için diğer aksesuarlarla birlikte tanıtıldı.

Markanın Oppo Band’ı ilk kez tanıttığını düşündük. Ancak, geçen hafta normal sürümü listelediği ortaya çıktı. Akıllı bileklik TMall, Jingdong (JD) ve Oppo resmi web sitesinde listelendi.

Ne yazık ki, listeler Oppo Band hakkında hiçbir şey söylemiyor. Ancak, sınırlı sürümden daha yaygın olan standart sürümün tasarımını görüyoruz. Farklı sızıntılara göre, Oppo’nun fitness izleyicisinin farklı renkli kayışlara sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu sızıntılar bize iki renk seçeneğinden bahsediyor. Birincisi siyah renkli düzenli bir tasarım iken beyaz renkli başka bir tasarım daha mevcut.

Aşağıda resmi olarak fotoğrafı yayınlanan akıllı bilekliğin Xiaomi Mi Band 4’e oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Bilekliğin Mi Band 4 gibi şarj olacağını söyleyelim. Oppo Band’ın resmi özellikleri henüz açıklanmadı. Sızıntılar bilekliği Reno4 etkinliği sırasında tanıtılacağını gösteriyor.

Aşağıda sızdırılan fotoğraflar mevcut. Ayrıca Neon Genesis Evangelion’ın 25. yılına özel olarak geliştirilen ürünlerinde fotoğraflarını ekledik. Sizce Oppo’nun yeni akıllı bilekliği ülkemizde piyasaya sürülebilir mi ? Eğer sürülecekse Xiaomi’nin Mi Band bilekliğinden daha popüler olabilir mi?

Xiaomi Band 4, 0.9 inçlik Amoled ekran ile geliyordu ve ekran çözünürlüğü 120 x 240 pikseldi. Xiaomi Mi Band 5, 1,2 inç büyüklüğünde Amoled ekran ile gelecek. Bilekliğin ekran çözünürlüğü şu an için bilinmiyor.

Ekran büyüdü ancak akıllı bilekliğin daha hafif olması bekleniyor. Ekranın artırılmış kontrast sayesinde güneş ışığında daha net bir görüntü vermesi bekleniyor. Xiaomi Mi Band 5 futbol, koşu, yürüyüş, fitness, bisiklet ve daha bir çok spor modunu destekleyecek. Bunların dışında yeni olarak yoga ve kapalı alan bisikleti de eklenen modlar arasında. Toplamda 11 farklı etkinlik izleme modu bulunacak.

 

YORUMLAR