Odeabank Tacirler Yatırım ile açılacak!

Medyaloji.net » iş dünyası » Odeabank Tacirler Yatırım ile açılacak!
Odeabank Tacirler Yatırım ile açılacak!

Odeabank müşterileri Tacirler Yatırım'ın şube ağından ve yatırım hizmetlerinden yararlanabilecek

Odeabank, müşterilerine hisse senedi ve VIOP işlemleri ile yatırım hizmetlerini daha etkin bir biçimde sunmak amacıyla Tacirler Yatırım ile iş birliği sözleşmesi imzaladı. Anlaşma ile Odeabank müşterileri Tacirler Yatırım’ın şube ağından ve yatırım hizmetlerinden yararlanabilecek.

Odeabank, Tacirler Yatırım ile müşterileri için yatırım işlemleri yapmak üzere iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma ile Tacirler Yatırım, Odeabank müşterilerine Borsa İstanbul nezdindeki hisse senedi ve vadeli işlemler ile ilgili hizmet sunacak.

Sermaye Piyasaları Mevzuatı’na göre bankalar hisse senedi ve VIOP işlemlerini yatırım kuruluşları üzerinden yapabiliyor. Odeabank mevzuatın vermiş olduğu imkândan yararlanarak müşterilerine yukarıda belirtilen ürün ve hizmetleri Tacirler Yatırım üzerinden verecek.

İş ortaklığı ile ilgili konuşan Tacirler Yatırım Genel Müdürü Buğra Baban, şunları söyledi: “Tacirler Yatırım’ın Odeabank ile girdiği iş birliği, ürün yelpazemizi çok daha geniş bir müşteri kitlesine ulaştırmamızı sağlayacak. Öte yandan, Odeabank’ın da yatırım ürünlerini Tacirler Yatırım aracılığı ile müşterilerine sunmasının onlara büyük fayda sağlayacağı inancındayım. Süreç boyunca, Odeabank ve Tacirler Yatırım ekiplerinin sergilemiş olduğu sinerji, bu iş birliğinin sonuçları hakkında heyecanlanmamızı sağlıyor. Bu proje ile kısa sürede hem kurumlarımızın hem de müşterilerimizin ciddi kazanımlar elde edeceğine inanıyorum.”

YORUMLAR