Netflix’in iOS uygulaması için sevindiren yenilik!

Medyaloji.net » teknoloji » Netflix’in iOS uygulaması için sevindiren yenilik!
Netflix’in iOS uygulaması için sevindiren yenilik!

Netflix en önemli özelliklerinden biri olan Akıllı İndirme, iOS için kullanıma sunuldu

 Son dönemde ülkemizde hızla yaygınlaşan, dünyanın en popüler film ve dizi izleme platformu Netflix, YouTube ile benzer şekilde televizyon kanallarına savaş açarak internetin vazgeçilmezlerinden birisi haline gelmeye başladı.

2016’dan bu yana Android ve iOS kullanıcılarının film ve dizileri indirmesine izin veriliyor. Bu sayede uzun uçak ve otobüs yolculukları gibi internet erişiminin kısıtlı olduğu durumlarda kullanıcılar indirdikleri içerikleri izleyebiliyorlar.

Netflix Akıllı İndirme, iOS için kullanıma sunuldu!
Netflix yayınladığı yeni güncelleme ile bugüne kadar sadece Android cihazlarda bulunan Akıllı İndirme özelliğini iOS cihazlar ile buluşturdu. Peki, Netflix akıllı indirme özelliği ne işe yarıyor? Gelin, detaylarına hep birlikte bakalım.

Akıllı indirme aktif haldeyken bir dizi veya film serisini izlemeye başladığınızda, siz içeriği izlerken bir sonraki bölümü arka planda otomatik olarak indiriliyor. İzlediğiniz içerik ise otomatik olarak silinerek depolama alanınız boşaltılıyor.

Wi-Fi bağlantısı aktif haldeyken çalışan bu özelliğin yararlı olup olmadığı kişiden kişiye değişir. Eğer izlediğiniz bir dizi veya filmi daha sonra tekrar izlemeyi seviyorsanız, bu özelliği aktif hale getirmenizi tavsiye etmiyoruz.

Netflix’in İndirilenler bölümünden bu özelliği kolayca açıp kapatabilirsiniz.

YORUMLAR