Nagehan Alçı'ya 'kozlarını' hatırlattı!

Medyaloji.net » televizyon » Nagehan Alçı'ya 'kozlarını' hatırlattı!
Nagehan Alçı'ya 'kozlarını' hatırlattı!

Nagehan Alçı'nın Habertürk canlı yayınında sarf ettiği "katil devlet" söylemi ile başlayan tartışmalara Cem Küçük de dahil oldu.

 Cem Küçük, Nagehan Alçı ile Ersan Şen arasındaki başlayan ve gündemden düşmeyen tartışmalara sert şekilde girdi.

Önce Nagehan Alçı'ya katıldığı ve katılmadığı noktaları dile getiren Cem Küçük, ardından "asıl kızdığım nokta" diyerek Ersan Şen ve Ahmet Yavuz'a Nagehan Alçı üzerinden yüklendi.

Kendisini muhafazakar-milliyetçi yazar olarak tanımlayan Cem Küçük, "Ersan Şen bu milletin lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın er ya da geç FETÖ'den yargılanacağını söylemiş bir adamdır" diyerek Nagehan Alçı'ya "neden bunları söylemedin?" diyerek sitem etti.

Ardından Ahmet Yavuz ile ilgili Alçı'nın elindeki koznu neden kullanmadığını şu sözlerle dile getirdi:

Aynı şey 28 Şubat'ın darbe olmadığını söyleyen ve bu ülkede başörtülü insanlara hiç zulmedilmediği yalanını ifade eden General Ahmet Yavuz için de geçerli. Ahmet Yavuz Nagehan'a dümdüz gidiyor ama Nagehan elindeki en güçlü kozu bu adama karşı hiç kullanmıyor. Hep suskunluk ya da hep etkisiz argümanlar. Yahu ben biliyorum Ahmet Yavuz içerideyken oğlu Selim Yavuz, Nagehan'a geldi ve babasının hapisten çıkması için yardım istedi. Nagehan ta o zaman bunu bana kendi anlattı. Detaylarını da kendi anlatsın...

YORUMLAR