MÜSİAD ile HAK arasında işbirliği gerçekleşti

Medyaloji.net » iş dünyası » MÜSİAD ile HAK arasında işbirliği gerçekleşti
MÜSİAD ile HAK arasında işbirliği gerçekleşti

MÜSİAD ile HAK arasında ülkemizin helal kalite altyapısını güçlendirmek ve dünyadaki helal belgeli ürün ve hizmet pazarından ülkemizin daha fazla pay almasını sağlamak amacıyla iş birliği anlaşması imzalandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) arasında ülkemizin helal kalite altyapısını güçlendirmek, iş dünyasında bu konudaki farkındalığı artırmak ve dünyadaki helal belgeli ürün ve hizmet pazarından ülkemizin daha fazla pay almasını sağlamak amacıyla iş birliği anlaşması imzalandı

Ülkemizin kalkınması, bölgesinde etkin, küresel ölçekte ise saygın bir ülke olma idealiyle çalışmalarını sürdüren MÜSİAD, Türkiye'nin önde gelen kurumlarıyla iş birliği yapmaya devam ediyor.

Bu bağlamda son olarak; MÜSİAD ile Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) arasında ülkemizin helal kalite altyapısını güçlendirmek, iş dünyasında bu konudaki farkındalığı artırmak ve dünyadaki helal belgeli ürün ve hizmet pazarından ülkemizin daha fazla pay almasını sağlamak amacıyla iş birliği anlaşması imzalandı. Düzenlenen törende, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve HAK Başkanı Zafer Soylu yer aldı.

YORUMLAR