Muhteşem İkili dizisine yeni transfer

Medyaloji.net » diziler » Muhteşem İkili dizisine yeni transfer
Muhteşem İkili dizisine yeni transfer

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Muhteşem İkili'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 7.bölüm fragmanında Özel Birim'e Ela isminde bir kadın polis katılıyor.

 Muhteşem İkili 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölümde kadroya sürpriz bir oyuncu katılıyor. Şive Şenözen , MKC ve Barca'nın bulunduğu ekibe gelen Ela (Ahsen) isimli bir polisi canlandırıyor.

Barca ve MKC'nin içinde olduğu Özel Birim'e Ela isminde bir kadın polis katılır. Birlikte çalışmaya alışamamış ikilimiz atanan kadınla da çalışmak zorunda kalırlar. Fakat, Ela'nın ekibe katılmasının bir başka amacı vardır. Ela aslında kolejden arkadaşları Ahsen'dir. Geçmişte yaşadıklarının öcünü almaya gelmiştir. İki kafadarımızı tehlikeli bir süreç beklemektedir.

 

ŞİVE ŞENÖZEN KİMDİR?

Şive Şenözen 17 Şubat 1986 İstanbul doğumludur. Güzel oyuncu Şive Şenözen şuanda 33 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro mezunu olan Şive Şenözen kova burcudur. Şive Şenözen ilk oyunculuk deneyimini 2010 yapımı Kavak Yelleri dizisinde yaşamıştır. Daha sonra Küçük Sırlar ve Huzur Sokağı gibi önemli yapımlarda yer alsa da ilk defe Muhteşem İkili dizisi ile bu kadar önemli ve kendini gösterebileceği bir rol yakalamıştır.

Şive Şenözen son olarak 2016 yapımı Yeşil Deniz dizisinde yönetmen olarak gören yapan Yahya Samancı ile evlenmiştir dizi de de Safiye isimli güzel bir kıza hayat vermiştir. Şive Şenözen’in hayat verdiği Safiye karakteri onun en çok tanınmasını sağlayan rol olmuştur.

YORUMLAR