Motorsport Jobs'ın yeni yöneticisi belirlendi

Medyaloji.net » iş dünyası » Motorsport Jobs'ın yeni yöneticisi belirlendi
Motorsport Jobs'ın yeni yöneticisi belirlendi

Motorsport Network'ün, motor sporları üzerine kariyer arayan kişiler için geliştirdiği Motorsport Jobs oluşumunun yeni yöneticisi belli oldu. Richard Brown, bugünden itibaren oluşumun yöneticiliğini yapacak.

Motorsports Jobs şu anda 800 farklı yarış takımının ve endüstrinin önemli isimlerinin desteğini almış durumda. Bu sayede kullanıcılara çok daha rahat iş bulma şansı sağlayan sistem, yakın zamanda otomotiv ve elektrikli araç pazarına da giriş yapacak.

Platform sayesinde sektörün önemli isimleri kendileri için uygun adayları bulabiliyor. Bu durum hem markalar, hem de sektörde iş arayan kullanıcılar için oldukça önemli bir fırsat.

Motorsport Network'e katılan Richard Brown; otomotiv, motorlu sporlar ve oyun endüstrisi üzerinde oldukça tecrübeli. İşe alım konusunda 9 seneyi aşan tecrübesi bulunan Brown, pek çok önemli marka ile de iletişim halinde.

Özellikle teknoloji alanında önemli bir tecrübesi bulunan Brown, teknoloji ve verilerin doğru kullanımı ile birlikte kullanıcı tecrübesini, hizmet kalitesini ve iş bulma süresini en iyi seviyelere çıkarmak istiyor.

 

Richard Brown: " Motorsport Network'e katılmak ve Motorsport Jobs'ı geliştirmek için oldukça heyecanlıyım. Global Motorsport platformumuzun yanında, otomotiv ve EV üzerine çalışmalarımızı sürdürerek Motorsport Network'ün geniş paletine yardımcı olmak istiyoruz.

"Platformumuzu kariyer destekleri ve yönlendirmeleri anlamında geliştirmek istiyorum. Girişimci çözümlerimiz sayesinde eşitliği sağlayacak ve marka olarak çalışan/patron ilişkisini çok daha ileriye taşıyacağız."

Motorsport Network COO'su Mehul Kapadia: "Motorsport Network olarak her zaman inovasyonu ve milyonlarca okuyucumuzun ihtiyaçlarını düşünmek zorundayız. Motorsport Jobs bu ilişki için kilit bir rol oynuyor. Yarış takımları, üreticiler ve endüstrinin geri kalanının ideal kişilere ulaşmasına yardımcı oluyoruz. Richard da tecrübesi ile bize çok daha fazla şey katacak."

YORUMLAR