Microsoft Edge AdBlock hatası ile gündemde

Medyaloji.net » iş dünyası » Microsoft Edge AdBlock hatası ile gündemde
Microsoft Edge AdBlock hatası ile gündemde

Platformların artan reklam sayısı, kullanıcıları adblock yani reklam engelleme araçları kullanmaya yöneltiyor. Ancak Microsoft Edge AdBlock hatası ile gündeme geldi.

Microsoft Edge AdBlock hatası nedeniyle YouTube’a erişilemiyor
Kullanıcı kitlesini genişletmek için yenilikler sunmaya devam eden Microsoft Edge, bir yandan da web platformlarını korumaya çalışıyor. Bu amaçla Microsoft Edge, reklam engelleyenler için yeni bir önlem aldı.
 
Kullanıcıların reklamlardan en çok rahatsız olduğu platform ise şüphesiz YouTube. Bu konuda kullanıcılara yardım olmak için AdBlock ve AdBlock for YouTube gibi birçok eklenti bulunuyor.

Bu eklentilerle kullanıcılar, reklamsız bir internet deneyimi yaşayabiliyor. Ancak son günlerde Microsoft Edge, AdBlock konusunda bazı sorunlar yaşıyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre Microsoft Edge’te AdBlok kullanıldığında, YuoTube’a erişilemiyor.

Microsoft’un bu sorunla ilgili bulunduğu tavsiye ise kullanıcıların daha fazla tepki vermesine neden oldu. AdBlock aktifken YouTube’a erişemeyen Microsoft Edge kullanıcılarının, AdBlock’u devre dışı bırakmaları ve bu sorunun kalkacağı belirtildi.

Microsoft Edge’in ilgili sorunu ne zaman çözeceğiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR