MHP'li vekilden Çukur dizisine boykot çağrısı!

Medyaloji.net » televizyon » MHP'li vekilden Çukur dizisine boykot çağrısı!
MHP'li vekilden Çukur dizisine boykot çağrısı!

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un oyuncularını eleştirerek diziyi boykot çağrısında bulundu.

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının iptali ve yenilenmesine ilişkin aldığı kararın ardından yaptığı konuşmada sanatçılar dahil herkesi 'konuşmaya' çağırması üzerine birçok ünlü isim Twitter’da #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle mesaj paylaşmıştı.

Bu paylaşımı yapan ünlüler arasında Çukur dizisi oyuncuları da vardı. Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncular sosyal medyadan destek mesajı yayınlamıştı.

"SİZİ SADECE CHP’LİLER SEYRETTİĞİ İÇİN,SANATÇI OLMADINIZ"

Daha önce uluduğu video ile gündeme gelen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Çukur oyuncularını eleştirdi. Enginyurt yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Show TV'de yayınlanan Çukur dizisini boykot ediyoruz.Bu dizinin oyuncuları,Ekrem İmamoğluna destek mesajları atıyor. Sanatçı,toplumun ortak paydaşıdır. Sizi sadece CHP’liler seyrettiği için,sanatçı olmadınız.Toplumun bütününe mal olmuş insanlar olarak, bir kesimi övmek yakışmadı. 

YORUMLAR