Man of Steel teorisi doğru çıktı

Medyaloji.net » medya » Man of Steel teorisi doğru çıktı
Man of Steel teorisi doğru çıktı

Hepimiz heyecanla kahramanları bir araya getirecek Justice League’in vizyona girmesini beklerken meşhur Man of Steel teorisinin gerçek olduğu ortaya çıktı.

Teoriden bahsedebilmek için önce Man of Steel filmine geri dönmek gerekiyor. Gerçek kimliğini gizleyen Clark Kent açık denizdeki petrol platformunda büyük bir felaketin ortasında kalmıştı. Herkesi kurtaran kahramanımız yıkılan platformun altında kalıp suya gömülmüştü. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişinin ona yardım ettiğini gördük. Bu sayede Superman kurtulmuş oldu fakat kurtarıcısının kim olduğu asla öğrenemedik. Pek çok izleyici bu kişinin Aquaman olduğunu iddia ediyordu. Sonunda Jason Momoa’nın açıklamasıyla bu teorinin gerçek olduğu anlaşıldı.

Seneler sonra gelen doğrulama
Jason Momoa, Ray Fisher ve Ben Affleck, DC All Access‘in sorularını yanıtladı. Bu röportajda onlara izleyicilerin dikkat etmesini istedikleri bir detay olup olmadığı soruldu. Jason Momoa ise bu filmde değil ama Man of Steel’de böyle bir detayın yer aldığını ifade etti. Teorinin doğruluğunu şu sözlerle açıkladı:

“Man of Steel filminde Henry Cavill’ın petrol platformunu tutmaya çalıştığı bir sahne var. Sonra onu aniden suya gömülmüş halde görüyoruz. Zack Snyder bana bu sahnede onu kurtaranın Aquaman olduğunu söyledi. Böylece Justice League’de bir araya gelmeden önce yolları kesilmiş olacaktı.”

Jason Momoa’nın heyecan uyandıran bu açıklamasını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

YORUMLAR