‘Maleficent 2’nun vizyon tarihi öne aındı!

Medyaloji.net » diziler » ‘Maleficent 2’nun vizyon tarihi öne aındı!
‘Maleficent 2’nun vizyon tarihi öne aındı!

Beklenilen tarihten daha erken gösterime girecek olan ‘Maleficent: Evil Mistress’ gişenin ilk haftasında Blumhouse tarafından hayata geçirilecek.

 ‘Maleficent 2’nun Vizyon Tarihi Öne Alındı! Çarşamba günü Walt Disney Stüdyoları tarafından yapılan açıklamada; 29 Mayıs 2020‘de vizyona girmesi beklenen ancak Cadılar Bayramı’na denk getirebilmek üzere yedi ay erkene alınan ‘Maleficent 2’nun yeni vizyon tarihi 18 Ekim 2019 olarak duyuruldu.

Beklenilen tarihten daha erken gösterime girecek olan ‘Maleficent: Evil Mistress’ gişenin ilk haftasında Blumhouse tarafından hayata geçirilecek ve henüz adı belli olmayan bir korku filmi ile yarışacak. İkinci hafta gişe yarışına katılan diğer filmler ise; MGM tarafından animasyon olarak uyarlanan ‘Adams Family’ ile Will Smith ve Ang Lee‘yi bir araya getirecek olan fütüristik gerilim filmi ‘Gemini Man’, ‘Zombie Land 2’ ve Donna Tartt‘ın romanından uyarlanan ‘The Goldfinch’.

Angelina Jolie’nin yeniden başrol oynayacağı ‘Maleficent 2’dan ilk poster yayınlandı!
Angelina Jolie’nin kötü niyetli büyücü Maleficent rolünü yeniden canlandıracağı devam filminin oyuncu kadrosunda ilk filmden aşina olduğumuz Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple ve Lesley Manville yer alacak. Filme yeni dahil olacak isimler arasında ise; Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Harris Dickinson ve Chiwetel Ejiofor yer alıyor. Senaryosu Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue ve Noah Harpster tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise Joachim Rønning oturuyor.

2014 yılında gösterime giren, 180 milyon dolar bütçeli ilk ‘Maleficent’ filmi dünya genelinde 758.5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

Tags : adams family, ang lee, angelina jolie, chiwetel ejiofor, donna tartt, ed skrein, elle fanning, gemini man, harris dickinson, ımelda staunton, joachim rønning, juno temple, lesley manville, linda woolverton, maleficent 2, maleficent: evil mistress, micah fitzerman-blue, michelle pfeiffer, noah harpster, sam riley, the goldfinch, walt disney stüdyoları, will smith, zombie land 2

YORUMLAR