Lezzet Akademisi'nin şampiyonu kim oldu

Medyaloji.net » televizyon » Lezzet Akademisi'nin şampiyonu kim oldu
Lezzet Akademisi'nin şampiyonu kim oldu

Show TV'de yayınlanan Lezzet Akdemisi yarışmasının şampiyonu Cansu Naz oldu.

Yapımını BKM’nin üstlendiği Lezzet Akademisi şampiyonunu seçti. Yapılan değerlendirmeler ve puanlamalar sonunda sevilen yarışmanın, birincisi belli oldu. 13 haftalık rekabet dolu serüvenin en iyi şef adayı Cansu Naz oldu. Moderatörlüğünü Sedef İybar’ın üstlendiği, Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın koçluğunu Berfin Erdoğan yaptı.

 

Lezzet Akademisi şampiyonu Cansu Naz

İlk bölümünden itibaren Show Tv ekranında yöresel tatlardan, ulusal lezzetlere kadar eşsiz tabakları ekrana taşıyan Lezzet Akademisi’nin galibi Cansu Naz! Tüm engelleri aşarak başarıya ulaşan Cansu, tüm izleyicilerin takdirlerini topladı! Lezzet Akademisi’ni birincilikle tamamlayan yarışmacı, Türkiye’nin 7 bölgesinde bulunan lezzet duraklarına seyahat ödülünün sahibi oldu.

 

Finale kalan diğer şef adaylarında Eray ikinci, Furkan ise üçüncü sırada yer aldı.

Yarışmanın ikincisi Eray, İtalya’da ki lezzet duraklarına seyahat ödülü kazandı! İlk defa yurtdışı deneyimi yaşayacak olan Eray, kazandığı ödülden çok mutlu olduğunu belirtti.

Yarışmayı üçüncüsü sırada bitiren Furkan’a mutfak seti ödülü verildi! Furkan Lezzet Akademisi’nde bulunmaktan gurur duyduğunu, çok iyi arkadaşlıklar ve tecrübeler kazandığını belirtti.

 

YORUMLAR